Λίνγκαρντ – «Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές με την Γουέστ Χαμ, αλλά πρέπει προχωρήσω» (pic)

Λίνγκαρντ – «Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές με την Γουέστ Χαμ, αλλά πρέπει προχωρήσω» (pic)

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-2) και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στην υποδοχή που τού επεφύλαξαν οι οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας αλλά και στο μέλλον του με τους «μπέμπηδες».

Λυτρωτής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Τζέσε Λίνγκαρντ στην αναμέτρηση κόντρα στην Γουέστ Χαμ, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, για την 5η αγωνιστική της Premier League. Ο Άγγλος διεθνής «ξεπλήρωσε» την γκάφα του στον αγώνα με την Γιούνγκ Μπόις για το Champions League, με ένα εντυπωσιακό γκολ, και αργότερα, ο Νταβίντ Ντε Χέα απέκρουσε το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κρατώντας τους 3 βαθμούς της νίκης για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ στο τέλος του αγώνα, έκανε δηλώσεις σχετικά με την νίκη της ομάδας του αλλά και για το κλίμα στο γήπεδο, καθώς επέστρεψε και πλήγωσε την πρώην ομάδα του (σ.σ αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γουέστ Χαμ).

«Οι οπαδοί μου επεφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. Πέρασα πολύ όμορφα στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο πρέπει να το αφήσω πίσω μου και να συνεχίσω με τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Λίνγκαρντ, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, αλλά και στο γκολ που πέτυχε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο λάθος του στην αναμέτρηση με τη Γιούνγκ Μπόις. «Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να ξεπερνάς αυτές τις δύσκολες στιγμές», κατέληξε ο Άγγλος άσος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ