Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 – Nτε Χέα και Λίνγκαρντ την κράτησαν στην κορυφή

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 – Nτε Χέα και Λίνγκαρντ την κράτησαν στην κορυφή

Με χρυσό σκόρερ τον Τζέισι Λίνγκαρντ και τον Ντε Χέα να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού,η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ (1-2) και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα - Σκόραρε και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Σπουδαία νίκη της Μπράιτον κόντρα στην Λέστερ, η οποία ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Στην κορυφή της Premier League παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέρασε από το Λονδίνο, επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 2-1 και παρέμεινε μαζί με την Λίβερπουλ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κριστιάνο Ρονάλντο (35΄) και Λίνγκαρντ (89΄) συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Νιουκάστλ, με τον Ντε Χέα να αποκρούει πέναλτι του Νομπλ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τα Σφυριά μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν το προβάδισμα, χάρη σε γκολ του Μπενχράμα (30΄), αλλά μετά το παιχνίδι ήταν υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε για την Κόκκινους Διαβόλους, με το 1-1 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, αλλά καμία δεν μπόρεσε να υπερισχύσει. Μέχρι να φτάσει το παιχνίδι στο 89΄, με τον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή, με φαλτσαριστό σουτ, να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του και να ολοκληρώνει ακόμη μια ανατροπή.

Από εκεί και μετά η Γουέστ Χαμ πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κέρδισε πέναλτι μετά από παράβαση του Σο. Ο Μόγιες έβαλε τον «κρύο» Νομπλ για να αναλάβει την εκτέλεση, αλλά ο Αγγλος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντε Χέα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούει πέναλτι μετά από επτά χρόνια.

Mπράιτον – Λέστερ 2-1

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε και η Μπράιτον, με τους Γλάρους να συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στην αρχή της του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 12 βαθμούς. Μοπάι και Γουέλμπεκ οι σκόρερ, με την Λέστερ να μειώνει με τον Βάρντι. Οι Αλεπούδες είδαν το VAR να ακυρώνουν δυο γκολ, και έτσι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να παραμένει στους 9 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ