Ρυθμός στο «Selhurst Park»

Ρυθμός στο «Selhurst Park»

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Premier League και τη La Liga.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (22:00): Για την 6η αγωνιστική της Premier League η αναμέτρηση στο Selhurst Park. Η Κρίσταλ Πάλας βρήκε μπόσικη την γεμάτη απουσίες Τότεναμ και έκανε το κομμάτι της (3-0), ωστόσο γρήγορα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Ακολούθησε η επίσκεψη της στο Anfield και η ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ. Με ρεκόρ 1Ν-2Ι-2Η και γκολ 5-8, είναι στην 14η θέση με 5 βαθμούς και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στόχος της να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις και να μην μπλέξει σε κάποιο στοίχημα που θα αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Σημαντική η απουσία του Εζέ, θα λείψει και ο Φέργκιουσον από την αναμέτρηση με τη Μπράιτον.

Εξαιρετική η παρουσία των ‘γλάρων’ μέχρι στιγμής. Το 2-1 επί της Λέστερ ήταν η τέταρτη φετινή τους νίκη. Μοναδική απώλεια βαθμών για την Μπράιτον, στην ήττα από την Έβερτον την 3η αγωνιστική. Είναι στην 6η θέση, με γκολ 7-4, και μετά τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου με νίκη στο Λονδίνο περνάει μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League! Δεδομένα θα έχει μια ξέγνοιαστη σεζόν. Κι αν μοιάζει απίθανο να εμπλακεί σοβαρά στην κούρσα του τίτλου, δεν είναι καθόλου μακριά το σενάριο να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό. Εκτός μάχης ο Γουέμπστερ, αμφίβολοι οι Μπισουμά και Εμουέπου για την αναμέτρηση στο Selhurst Park.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (22:00): Δεν είναι κακή ομάδα η Πάλας. Παρουσιάζει ωστόσο σημαντικές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Παίζει καλά στον χώρο, δυσκολεύεται σε σετ παιχνίδι και απέναντι σε κλειστή άμυνα. Η άμυνα της ζορίζεται σε καταστάσεις διακρούς πίεσης και αν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν βρίσκει αντίδραση. Η Μπράιτον έχει άλλον αέρα πλέον. Δεν αρκείται στη σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα. Της αρέσει να φτιάχνει παιχνίδι, επιτίθεται με λογικό ρίσκο και διαχειρίζεται σωστά τις λεπτομέρειες των αγώνων.

Είναι καλύτερη από την Πάλας αυτή την περίοδο. Ωστόσο πρέπει να δούμε αν μπορεί ακόμη να ‘σηκώσει’ τον ρόλο φαβορί σε σκληρές έδρες. Μένουμε μακριά από τα σημεία και θα πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.91 στη Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Θέλτα – Γρανάδα (22:00): Η Θέλτα έφτασε στο παρθενικό φετινό της τρίποντο την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Λεβάντε. Νωρίτερα, όλα πήγαιναν στραβά, αφού μετρούσε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, σε αγώνες που δεν εμφάνισε σε καμία περίπτωση καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πολλά τα λάθη στην άμυνά της σε κάθε παιχνίδι, με τον κίπερ να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Goal/Goal & Οver 2,5 εμφάνισαν οι μισοί (3/6) φετινοί αγώνες της, με την ομάδα από το Βίγκο να δείχνει διάθεση να ανεβάσει τον ρυθμό και να τρέξει το γήπεδο, στους περισσότερους.

Θέλτα – Γρανάδα (22:00): Η Γρανάδα ψάχνει ακόμη την πρώτη φετινή νίκη της, αφού συνεχίζει με ρεκόρ 0-3-3 στη La Liga. Εκτέθηκε πολλές φορές από την επιθετική γραμμή της Σοσιεδάδ και το πρόσφατο 2-3 κρίνεται δίκαιο. Δεν άντεξε στα τελευταία λεπτά, με το 3ο γκολ να την υποχρεώνει σε απώλεια. Over εμφάνισαν οι 3/4 τελευταίες συναντήσεις της στο πρωτάθλημα, G/G οι πέντε πιο πρόσφατες. Θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Μαχίς, ο οποίος στην τελευταία συνάντηση αποχώρησε πριν την ανάπαυλα.

Θέλτα – Γρανάδα (22:00): Η Θέλτα έρχεται από την πρώτη φετινή νίκη της και απέναντι στην μπερδεμένη Γρανάδα θα έχει τον πρώτο λόγο. Το έξτρα αβαντάζ της έδρας περιμένουμε να την ευνοήσει. Δεν μας ικανοποιεί το 1.65 του σκέτου άσου για αυτό θα πάμε στο 1 & Over 1,5 σε απόδοση 1.98 (Stoiximan), ρισκάροντας λίγο περισσότερο για καλύτερη τιμή.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ