Κλοπ : «Δεν είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του Τσαν»

Κλοπ : «Δεν είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του Τσαν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με τον τραυματισμό του Εμρέ Τσαν, στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ. Ο Γερμανός προπονητής των κόκκινων τόνισε πως ο μέσος της ομάδας του δεν έχει κάτι ανησυχητικό και πως σύντομα θα είναι και πάλι στη διάθεσή του. Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: «Έχει ένα θέμα στην πλάτη. Δεν […]

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με τον τραυματισμό του Εμρέ Τσαν, στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ. Ο Γερμανός προπονητής των κόκκινων τόνισε πως ο μέσος της ομάδας του δεν έχει κάτι ανησυχητικό και πως σύντομα θα είναι και πάλι στη διάθεσή του.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: «Έχει ένα θέμα στην πλάτη. Δεν πιστεύει και δεν πιστεύω ότι είναι σοβαρό, αλλά ήταν αρκετά σοβαρό για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στην αρχή της εβδομάδας και του δώσαμε μια έξτρα ημέρα για να αναρρώσει. Αλλά πίστεψε ότι θα είναι εντάξει και προπονήθηκε κανονικά χθες».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός πρόσθεσε: «Είναι μυϊκό το θέμα. Δεν είναι αρκετά σοβαρό και νομίζω ότι θα πάει κανονικά στην εθνική στην οποία έχουν τις δικές τους θεραπείες. Το παιχνίδι τους δεν είναι αύριο. Τότε είναι που θα ξέρουμε και περισσότερα, αλλά λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ