Ντε Μπρόινε – «Γνωριστήκαμε από ένα tweet με την σύζυγο μου»

Ντε Μπρόινε – «Γνωριστήκαμε από ένα tweet με την σύζυγο μου»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με την σύζυγο του μέσα από ένα tweet, στο οποίο είχε απαντήσει ένας φίλος του.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Players’ Tribune» μίλησε για την οικογένειά του και τα τρία του παιδιά ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την σύζυγό του.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος η γνωριμία του με την σύζυγό του έγινε όταν ακόμα αγωνιζόταν δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης.

Όπως ανέφερε ο Ντε Μπρόινε όλα ξεκίνησαν από ένα tweet που είχε κάνει ο ίδιος και εκείνη είχε πατήσει like, ενώ ένας φίλος του τον προέτρεψε να απαντήσει, όμως εκείνος δεν το έκανε. Έτσι ο φίλος του πήρε την πρωτοβουλία να απαντήσει εκείνος αντί για τον Βέλγο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο «The Players’ Tribune»: 

«Ξεκίνησε με ένα tweet. Είχα μόνο μερικές χιλιάδες ακολούθους εκείνη τη στιγμή, επειδή ήμουν ακόμη δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης. Έτσι έγραψα κάτι στο Twitter για έναν αγώνα ή κάτι άλλο, και αυτό το όμορφο κορίτσι μου πάτησε like. Ο φίλος μου το παρατήρησε. Είπε λοιπόν: «Φαίνεται ωραίο κορίτσι, όχι»; Πρέπει να της στείλεις ένα μήνυμα. Και του είπα κυριολεκτικά: «Όχι, όχι, όχι. Έλα. Δεν με συμπαθεί ο κόσμος. Δεν με καταλαβαίνουν. Δεν θα απαντήσει».

«Πήρε λοιπόν το κινητό μου, μου το έδειξε και είπε: «Έλα, μπορώ να πατήσω αποστολή»; Αλλά ευτυχώς, έστειλε το μήνυμα για μένα και εκείνη απάντησε. Γνωριστήκαμε μέσω μηνυμάτων για μερικούς μήνες. Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα όταν γνωρίζω κάποιον, οπότε μετά ήμουν καλός. Ήταν πραγματικά κάτι πολύ όμορφο. Μου άλλαξε τη ζωή με πολλούς τρόπους. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ