Χάσενχουτλ – «Έχουμε πρόβλημα με τον Μάικ Ντιν»

Χάσενχουτλ – «Έχουμε πρόβλημα με τον Μάικ Ντιν»

Ο τεχνικός της Σαουθάμπτον Ραλφ Χάζενχουτλ φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του VAR στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Τσέλσι.

Ο τεχνικός της Σαουθάμπτον Ραλφ Χάσενχουτλ στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος αλλά και απορημένος με τις αποφάσεις του VAR στην ήττα της ομάδας του από την Τσέλσι με 3-1.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, πως ήταν σίγουρος ότι θα αποβληθεί ο Γουόρντ Πράους όταν ο διαιτητής πήγε να συμβουλευτεί το VAR, ενώ χαρακτήρισε κομβική την αποβολή του Πράους για την εξέλιξη του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραλφ Χάσενχουτλ:  

«Ήμουν σίγουρος πως ο Γουόρντ Πράους θα δεχόταν την κόκκινη κάρτα αμέσως μόλις ο διαιτητής διέκοψε το ματς για να συμβουλευτεί το VAR. Έχουμε πάντα πρόβλημα όποτε είναι ο Μάικ Ντιν στη θέση του VAR. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καθόλου καλές αναμνήσεις από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Είναι η τρίτη φορά από τότε που βρίσκομαι στην Αγγλία που παίκτης μου αποβάλλεται από τον Μάικ Ντιν, αλλά τι να κάνουμε, οφείλουμε να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις».

«Όταν πιέζεις ψηλά έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, σίγουρα θα προκύψουν προβλήματα αν δεν είσαι γρήγορος στις επιστροφές σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ