Έβερτον – Πρόταση 15 εκατομμυρίων στην Τότεναμ για Γουίνκς

Έβερτον – Πρόταση 15 εκατομμυρίων στην Τότεναμ για Γουίνκς

Την περίπτωση του Χάρι Γουίνκς έχει βάλει στο στόχαστρο η Έβερτον για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επερχόμενη πρόταση των «ζαχαρωτών» στην Τότεναμ ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον εκλεκτό για τον νευραλγικό χώρο του κέντρου φαίνεται πως βρήκε η Έβερτον και ακούει στο όνομα Χάρι Γουίνκς. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον τα αγγλικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι η διοίκηση των «ζαχαρωτών» ετοιμάζει προσφορά ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Τότεναμ για την απόκτηση του Άγγλου διεθνή μέσου.

Ο 25χρονος ανήκει στα «σπιρούνια» από το 2014 και την φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει ο ίδιος να αποχωρήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Υπενθυμίζεται πάντως ότι το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, η οποία δείχνει ζεστή να τον παραχωρήσει, λήγει το καλοκαίρι του 2024. Πάντως, εκτός από την Έβερτον έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Ρόμα.

Ο Γουίνκς έχει καταγράψει συνολικά στο πρωτάθλημα της Premier League 111 συμμετοχές μετρώντας 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ