Ξεκίνησε να μοιράζει λεφτά η Νιούκαστλ – Κατέθεσε «τρελή» πρόταση στον Λάμπαρντ

Ξεκίνησε να μοιράζει λεφτά η Νιούκαστλ – Κατέθεσε «τρελή» πρόταση στον Λάμπαρντ

Η Νιούκαστλ άλλαξε ιδιοκτήτες και ξεκινάει να μοιράζει λεφτά, καθώς φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Φρανκ Λάμπαρντ για να αναλάβει την ομάδα στη νέα εποχή.

Μια μεγάλη πρόταση από τη νέα ιδιοκτησία της Νιούκαστλ έχει στα χέρια του ο Φρανκ Λάμπαρντ, προκειμένου να επιστρέψει στους πάγκους, μετά το «διαζύγιο» με την Τσέλσι.

Ο 42χρονος προπονητής, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, τις οποίες και απέρριψε, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph» η νέα διοίκηση της Νιούκαστλ τού δίνει «λευκή» επιταγή για ν’ αναλάβει την ομάδα, στη θέση του Στιβ Μπρους.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Άγγλος κόουτς το σκέφτεται σοβαρά, καθώς έχει πρόταση για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ και δέσμευση για μεταγραφές κοντά στα 70 εκατ. ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νιούκαστλ θα μπορεί να δαπανήσει έως και 250 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα της τα επόμενα τρία χρόνια, πέρα από το όριο του οικονομικού Fair Play της Αγγλίας και χωρίς να παραβεί τους κανόνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ