Ρανιέρι – «Μπορώ να προπονώ μέχρι τα 80 μου, γιατί όχι;»

Ρανιέρι – «Μπορώ να προπονώ μέχρι τα 80 μου, γιατί όχι;»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, παρότι σε λίγες μέρες θα γίνει 70 ετών, δηλώνει ικανός να συνεχίσει να προπονεί για πολλά χρόνια ακόμα

O Kλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς υπέγραψε στη Γουότφονρτ. Ο Ιταλός προπονητής ήταν ο «αρχιτέκτονας» του θαύματος της Λέστερ στο πρωτάθλημα του 2016. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε σε δηλώσεις του, ότι θέλει να παραμείνει στους πάγκους ακόμα και μέχρι τα 70 και 80 του.

Ο Ρανιέρι έχει συμπληρώσει 35 χρόνια στους πάγκους και έχει κάτσει στο τιμόνι 19 διαφορετικών ομάδων. Φυσικά έχει περάσει και από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2014. Στις 20 Οκτωβρίου κλείνει τα 70 χρόνια ζωής. Παρ όλα αυτά, τίποτα δεν τον πτοεί και θέλει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και τα επόμενα χρόνια.

«Βαριέμαι πολύ αν δεν μείνω στο ποδόσφαιρο Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Αγαπώ τη ζωή. Μπορώ να προπονώ μέχρι τα 70, 80 ίσως, γιατί όχι; Ο γηραιότερος προπονητής στην Αγγλία ίσως με μπαστούνι», τόνισε ο Ρανιέρι καθώς την παρουσίασή του από τη Γουότφορντ.

«Γύρισα για να πετύχω κάτι με τη Γουότφορντ. Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος. Ο πρόεδρος είναι επίσης φιλόδοξος. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια, όλο το πνεύμα μου στη δουλειά μου και είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ