Δεν θέλει να ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ ο Λίνγκαρντ

Δεν θέλει να ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ ο Λίνγκαρντ

Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κρατήσει τον Λίνγκαρντ, όμως ο ποδοσφαιριστής είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει, ενώ Μίλαν και Μπαρτσελόνα θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ όπως όλα δείχνουν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 21 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο. Τα προηγούμενα χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε Λέστερ, Μπέρμπιγχαμ, Μπράιτον, Ντέρμπι Κάουντι και Γουέστ Χαμ.

Την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και φέτος επέστρεψε στην Μάντσεστερ αλλά όμως όπως φαίνεται δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Φέτος έχει χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ως βασικός σε έναν αγώνα για το carabao cup.

Σύμφωνα με τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο Λίνγκαρντ είναι αρκετά δυσαρεστημένος καθώς δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και σκέφτεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η αγγλική «Daily mail» ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στα πλάνα τόσο της Μίλαν όσο και της Μπαρτσελόνα και όπως όλα δείχνουν και οι δύο σύλλογοι θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν όταν μείνει ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ