Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-3 – Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία…

Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-3 – Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία…

Η Νιούκαστλ μπήκε στην εποχή των Σαουδάραβων, ωστόσο η Τότεναμ έδειξε ανωτερότητα και επικράτησε με 3-2, βγάζοντας στη φορά τα πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουν οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας...

Η εποχή των Σαουδάραβων στη Νιούκαστλ δεν ξεκίνησε ιδανικά. Τουλάχιστον στον αγωνιστικό τομέα, καθώς οι «καρακάξες» δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν με το… δεξί και ηττήθηκαν μέσα στο St James’s Park από την Τότεναμ που χάλασε το… πάρτι των Σαουδάραβων, επικρατώντας με 3-1.

Παρότι η Νιούκαστλ προηγήθηκε, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρήκε άμεσα απαντήσεις και το έφερε «τούμπα», παίρνοντας το «τρίποντο» με το οποίο έπιασε την Μπράιτον στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν πάντως στους γηπεδούχους για να βρουν το πρώτο τους γκολ με τους Σαουδάραβες. Με μία φοβερή κεφαλιά του Γουίλσον, η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ και πήρε το προβάδισμα στο 2ο λεπτό, με τους φιλάθλους της ομάδας να το πανηγυρίζουν έξαλλα!

Η Τότεναμ ωστόσο ανέβασε στροφές και σιγά σιγά άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Στο 17ο λεπτό, Ρεγκιλόν βγήκε από τα αριστερά, έδωσε στον Ντομπελέ και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα του Ντάρλοου με ένα άψογο πλασέ για το 1-1.

Και πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η ολική ανατροπή. Ο Χόιμπιεργκ έκανε τη μεγάλη μπαλιά και ο Κέιν την εκμεταλλεύτηκε με μία άψογη λόμπα, σημειώνοντας το 2-1. Το τέρμα αρχικά ακυρώθηκε, ωστόσο μετά τη χρήση του VAR μέτρησε κανονικά, με τον Άγγλο να δίνει έτσι το προβάδισμα στα «σπιρούνια».

Η αναμέτρηση είχε μία προσωρινή διακοπή στο 40ο λεπτό, καθώς λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, υπήρξε πρόβλημα με οπαδό στις κερκίδες του «St James’ Park», ο οποίος κατέρρευσε.

Και στην επανέναρξη, ο Σον «καθάρισε» το παιχνίδι και έκανε το 3-1, στέλνοντας τα «σπιρούνια» στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έριξαν τον ρυθμό και κράτησαν τη Νιούκαστλ πίσω, η οποία ωστόσο κατάφερε να βρει ένα γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 3-2 με αυτογκόλ του Ντάιερ στο 89′.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Ρίτσι, Κλαρκ, Μανκίγιο, Λασέλς, Χέιντεν, Ζοέλιντον, Λόνγκσταφ (60’ Σέλβεϊ), Γουΐλοκ (77’ Μέρφι), Σεν Μαξιμέν, Γουΐλσον (77’ Φρέιζερ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Έμερσον, Ρεγκιλόν, Ντάιερ, Ρομέρο, Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα, Σον, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ