Ρεγκιλόν – «Φώναζε ο κόσμος να σταματήσουμε»

Ρεγκιλόν – «Φώναζε ο κόσμος να σταματήσουμε»

Ο Σέρχι Ρεγκιλόν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στις εξέδρες του γηπέδου και άκουγε τον κόσμο που ζητούσε βοήθεια.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Τότεναμ όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην κερκίδα.

Ο Σέρχι Ρεγκιλόν ήταν ήταν ο πρώτος που άκουσε τις φωνές των οπαδών που ζητούσαν βοήθεια για τον άτυχο φίλαθλο και έτρεξε πρώτος στον διαιτητή της αναμέτρησης θα τον ενημερώσει πως υπάρχει ένας πεσμένος οπαδός στις εξέδρες του γηπέδου.

Τότε ο Ντάιερ της Τότεναμ πήγε προς τον πάγκο της ομάδας και ζήτησε από τον γιατρό να πάρει τον απινιδωτή και να πάει στην κερκίδα για να βοηθήσει τον άτυχο φίλαθλο. Εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι διακόπηκε μέχρι να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον φίλαθλο της Νιούκαστλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρεγκιλόν μετά το παιχνίδι:

«Άκουσα τον κόσμο να φωνάζει να σταματήσουμε και μόλις γύρισα είδα τον πεσμένο οπαδό. Είχα άγχος και πήγα στον διαιτητή, του είπα ότι δεν γινόταν να συνεχίσουμε να παίζουμε εμείς. Του έλεγα σε παρακαλώ σταμάτα το ματς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ