Πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Λίνγκαρντ για νέο συμβόλαιο

Πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Λίνγκαρντ για νέο συμβόλαιο

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να κρατήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Τζέσι Λίνγκαρντ, για αυτό και η αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον 28χρονο.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει, πάντως, να τον κρατήσει, καθώς ο 28χρονος διεθνής επιθετικός, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γουέστ Χαμ, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός την περασμένη σεζόν, ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ έχει αποφασίσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και θέλει να έχει όλες τις εναλλακτικές ανοιχτές, καθώς έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του.

Πάντως ο Σόλσκιερ έχει εισηγηθεί την παραμονή του και δεν το κρύβει: «Ναι έχω εισηγηθεί την παραμονή του Τσέσι. Εχει μεγάλες δυνατότητες και σίγουρα θέλω να μείνει στην ομάδα. Σίγουρα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να παίξει στην ενδεκάδα», τόνισε σχετικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ