Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: 3-27 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο Πόλο, το σημαντικό ειναι όμως πως είναι όλοι καλά!
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο 68% οι εμβολιασμένοι παίκτες της Premier League

Η Premier League ανακοίνωσε πως το 68% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα γήπεδά της είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού.

Στο 68% οι εμβολιασμένοι παίκτες της Premier League | to10.gr

Η Premier League ανακοίνωσε ότι το 68% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Αγγλίας είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού, ενώ το 81% έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που είχαν βγει τον Σεπτέμβριο έλεγαν ότι μόνο επτά ομάδες από τις 20 της Premier League είχαν ποσοστό πάνω από 50% όσον αφορά τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα η η οργανώτρια αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου να πάρει θέση ώστε να σταματήσουν αυτές οι ανακρίβειες.

Η Premier League ανακοίνωσε πως το 68% των παιχτών είναι πλήρως εμβολιασμένοι και το 81% έχει κάνει τουλάχιστον την μία δόση κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος αυτό το ποσοστό είναι αρκετά ικανοποιητικό και είναι πιο υψηλό σε σύγκριση με το εθνικό ποσοστό όσον αφορά τους πολίτες κάτω των 40 ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC οι παίκτες που αγωνίζονται στις κατηγορίες Championship, League One, League Two το 49% ήταν πλήρως εμβολιασμένο από τον Σεπτέμβριο ενώ το ποσοστό έφτανε μόλις το 31% στο τέλος Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Premier League αναφέρει:

«Τα ποσοστά εμβολιασμού συλλέγονται από την Premier League σε εβδομαδιαία βάση και η Λίγκα συνεχίζει να συνεργάζεται με συλλόγους για να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό μεταξύ παικτών και προσωπικού των συλλόγων».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από