Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Στέρλινγκ

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Στέρλινγκ

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει την μεταγραφική έκπληξη του Ιανουαρίου καθώς σκέφτεται την απόκτηση του Άγγλου μεσοεπιθετικού Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κινηθεί για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μέτριες εμφανίσεις με τη φανέλα της Σίτι και όπως όλα δείχνουν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει τις προθέσεις του ότι ο Στέρλινγκ δεν είναι στα πλάνα του, καθώς συχνά προτιμά την χρησιμοποίηση του Φιλ Φόντεν, όπως έγινε και στο χθεσινό παιχνίδι στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απίθανο ο Άγγλος να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας Μirror ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν φαίνεται να υπολογίζει πλέον τον Άγγλο μεσοεπιθετικό και δεν θα είχε και ιδιαίτερο πρόβλημα να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αρχικά είχε δείξει ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα η οποία ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι έχει απορρίψει ήδη αυτή την πρόταση καθώς έχει ως στόχο να τον πουλήσει.

Αντίθετα η Άρσεναλ θέλει να τον αποκτήσει κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είναι έτοιμη να προσφέρει στην Σίτι περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ