Τούχελ – «Λουκάκου και Βέρνερ θα χάσουν αρκετά παιχνίδια»

Τούχελ – «Λουκάκου και Βέρνερ θα χάσουν αρκετά παιχνίδια»

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πως ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Τίμο Βέρνερ θα απουσιάσουν από τα προσεχή ματς της Τσέλσι, μετά τον τραυματισμό τους στο παιχνίδι με την Μάλμε.

Η Τσέλσι επικράτησε πολύ εύκολα της Μάλμε (4-0) χθες το βράδυ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Όμως η ευρεία νίκη των Πρωταθλητών Ευρώπης, επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Λουκάκου, και Βέρνερ οι οποίοι αναμένεται να απουσιάσουν για αρκετό διάστημα.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να υποστηρίζει πως αμφότεροι θα χάσουν κάποια παιχνίδια και πως ο Λουκάκου υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

«Στη φάση που του έγινε πέναλτι, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του. Ο Βέρνερ απεκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα, οπότε θα χρειαστεί χρόνος και για τους δύο μέχρι να επιστρέψουν. 

Θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να είμαστε πιο ακριβείς αλλά θα χάσουν αρκετά παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Τούχελ, και πρόσθεσε:

«Πίστευα ακράδαντα πως ο Λουκάκου θα μπορούσε να είναι καθοριστικός σε αυτό το ματς και άρχισε πολύ δυνατά. Έπειτα δέχτηκε ένα χτύπημα και ίσως χωρίς αυτόν να μην είχαμε διπλασιάσει τα τέρματά μας, συνεπώς δεν μετάνιωσα που τον είχα βασικό. 

Το πρόβλημα τραυματισμού που απεκόμισε δεν είχε να κάνει με θέμα κούρασης από τα σερί ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ