Η Τσέλσι διέλυσε τη Μάλμε (4-0), δύσκολη νίκη για τη Γιουβέντους (0-1, vids)

Η Τσέλσι διέλυσε τη Μάλμε (4-0), δύσκολη νίκη για τη Γιουβέντους (0-1, vids)

Η Τσέλσι επικράτησε άνετα με 4-0 της Μάλμε στο Λονδίνο για την 3η αγωνιστική του Champions League και έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους πήρε δύσκολα τη νίκη με 1-0 επί της Ζενίτ στη Ρωσία.

Η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στη Μάλμε, την οποία διέλυσε με 4-0 στο Λονδίνο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους τα βρήκε… σκούρα στη Ρωσία απέναντι στη Ζενίτ αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς.

Στο Λονδίνο ο Κρίστενσεν έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι στο 9′ και ο Ζορζίνιο με πέναλτι στο 21′ έκανε το 2-0. Οι μπλε συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν το 3-0 με τον Χάβερτζ στο 48′, ενώ ο Ζορζίνιο στο 57′ ξανά με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 57′.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα (65’ Τζέιμς), Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ (66’ Αλόνσο), Καντέ (65’ Σαούλ), Ζορζίνιο, Μάουντ, Βέρνερ (44’ Χάντσον Οντόι), Λουκάκου (23’ Χάβερτς)

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν (46’ Νταιαβαρά), Λάρσον, Πένια (58’ Ρακίπ), Μπρόρσον, Μπεργκέτ (83’ Μοϊσάντερ), Κρίστιανσεν (58’ Νάλιτς), Όλσον, Νίλσεν, Μπιρμάντσεβιτς (46’ Αμπουμπακάρι), Ινοσέντ, Τσόλακ

Στη Ρωσία η Ζενίτ πάλεψε όσο μπορούσε δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όμως λύγισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Κουλουσέφσκι να χαρίζει την νίκη στους Ιταλούς στο 86′, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αλλάξουν κάτι στα υπόλοιπα λεπτά.

Έτσι, η Γιουβέντους έκανε το 3/3 και παράλληλα το άλμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η Γιουβέντους πέρασε και από την Αγία Πετρούπολη, όπου κέρδισε με 1-0 τη Ζενίτ, έκανε το 3Χ3 και παράλληλα άλμα για την πρόκριση. Στους τρεις έμειναν βαθμούς οι Ρώσοι.

ΖΕΝΙΤ: Κρίτσιουκ, Τσιστιακόβ (88’ Ερόκιν), Βέντελ, Λόβρεν, Μάλκομ (69’ ΚΟυζιάεβ), Καραβάεβ (61’ Σουτόρμιν), Κλαουντίνιο (88’ Κρουχοβόι), Ρακίτσκι, Ντζιούμπα (61’ Αζμούν), Ντόουγκλας Σάντος, Μπάριος

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο (58’ Κουαδράδο), Μπεντανκούρ (84’ Ράμσεϊ), ΜακΚένι, Λοκατέλι (58’ Άρτουρ), Κιέζα, Μπερναρντέσκι (58’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα (76’ Κεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ