Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4 – «Καθάρισε» από το ημίχρονο η κυνική Σίτι

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4 – «Καθάρισε» από το ημίχρονο η κυνική Σίτι

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μπράιτον με 4-1 και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση τους πρωταθλήματος.

Το καθήκον της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον και επανήλθε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οι Πολίτες «καθάρισαν» μέσα σε 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ, μετρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος.

Τον «χορό» των τερμάτων άνοιξε ο Γκουντογκάν (13΄) σε μία φάση που οι Γλάροι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ Ζεσούς, αλλά και μετά από την χρήση του VAR, ο διαιτητής έδειξε σέντρα για το 1-0. Την σκυτάλη από τον Γερμανό, την πήρε ο Φιλ Φόντεν και με δυο γκολ σε τρία λεπτά, διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πρωταθλητές κατέβασαν την αποδοσή τους, η Μπράιτον πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Έντερσον και στο 80΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ΜακΚάλιστερ, μείωσαν σε 3-1. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, οι Πολίτες κράτησαν την μπάλα και βρήκαν και τέταρτο γκολ, με τον Μαχρέζ, μετά από δημιουργία του Φόντεν.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσες, Κουκουρέγια, Ντανκ, Φέλτμαν, Μπερν (57’ Λάμπτεϊ), Λαλάνα, Μαρτς, Μόντερ, Γκρος (72’ ΜακΆλιστερ), Μοπέ (58’ Μουεπού), Τροσάρντ.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Ντίας, Κανσέλο, Γκιντογκάν (75’ Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Γκρίλις (77’ Ντε Μπρόινε), Ζέσους (87’ Μαχρέζ), Φόντεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ