Σόλσκιερ – «Είναι η πιο μαύρη ημέρα – Είμαστε στον πάτο»

Σόλσκιερ – «Είναι η πιο μαύρη ημέρα – Είμαστε στον πάτο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε... πάτο μετά τον διασυρμό της από τη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Αυτή, μάλιστα, ήταν και η βαρύτερη εντός έδρας ήττα από τους Reds σε αγώνα πρωταθλήματος. Μετά τη λήξη του ματς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φάνηκε απαρηγόρητος μπροστά στις κάμερες και δήλωσε πως η ομάδα του έχει πιάσει… πάτο.

«Είναι η πιο μαύρη ημέρα σε αυτή τη θέση. Δεν ήμασταν καλοί τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ καλό και εγώ επέλεξα την προσέγγιση του αγώνα. Όταν δίνεις χώρο σε καλούς παίκτες σκοράρουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει πάντα να κυριαρχεί. Με 4-0 στο ημίχρονο μπαίνεις με στόχο να σκοράρεις σε κάθε τέταρτο. Ξέρω πως έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε», σχολίασε αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Χάσαμε με 6-1 από την Τότεναμ πέρυσι αρά αυτό είναι κατά πολύ χειρότερο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαστε στον πάτο… Έχω φτάσει μακριά, η ομάδα έχει φτάσει μακριά και είμαστε κοντά για να τα παρατήσουμε.

Έχουμε μεγάλα ματς μπροστά μας, οπότε δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες. Είμαι λυπημένος, απογοητευμένος και φυσικά έξαλλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ