«Τελειώνει» ο Σόλσκιερ από τη Γιουνάιτεντ – Ποιοι είναι τα φαβορί για τη διαδοχή του

«Τελειώνει» ο Σόλσκιερ από τη Γιουνάιτεντ – Ποιοι είναι τα φαβορί για τη διαδοχή του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον διασυρμό από την Λίβερπουλ.

Η χθεσινή βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ, ήταν όπως όλα δείχνουν το τελευταίο παιχνίδι του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων».

Μπορεί ο Νορβηγός να πήρε παράταση με την νίκη-ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα, όμως ο διασυρμός από την ομάδα του Κλοπ και η πεντάρα φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο Νορβηγός προπονητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακόμη και μέσα στην ημέρα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η αγγλική τηλεόραση στο ημίχρονο του ντέρμπι (με το σκορ στο 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων) μιλούσε για άμεση απόλυση του  48χρονου τεχνικού.

Φαβορί για την αντικατάσταση του είναι δυο παλιόφιλοι, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Αντόνιο Κόντε. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός και ο Ιταλός κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι οι δυο καλύτερες λύσεις για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο Νησί τα δημοσιεύματα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Γιουνάιτεντ έχουν ξεκινήσει εδώ και βδομάδες, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρεται να έχει συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα ο Ζιντάν, με τον οποίον συνεργάστηκαν εξαιρετικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατέκτησαν τρία σερί Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ