Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τις επαφές με τον Κόντε

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τις επαφές με τον Κόντε

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον Κόντε, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Σόλσκιερ.

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον Αντόνιο Κόντε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μετά και την ήττα από τη Λίβερπουλ με 5-0.

Ο Ιταλός προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ίντερ ήταν εξαρχής το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Σόλσκιερ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικοινώνησε απευθείας με τον Κόντε και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Αντόνιο Κόντε έχει ως αρχή να μην αναλαμβάνει ομάδες στην μέση της σεζόν αλλά από ότι φαίνεται στην περίπτωση της Μάντσεστερ μπορεί να κάνει μία εξαίρεση. Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής για να απαντήσει θετικά θα πρέπει να λάβει και τις απαραίτητες εγγυήσεις από την διοίκηση της ομάδας.

Τέλος, τονίζεται ότι με τον Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα καμία επαφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ