Απίστευτο – Ο Ατζούν αγοράζει αγγλική ομάδα

Απίστευτο – Ο Ατζούν αγοράζει αγγλική ομάδα

Βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία της εταιρείας του Ατζούν Ιλικαλί με την Χαλ, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της έναντι 40 εκατ. ευρώ.

Η εμπλοκή του Ατζούν Ιλικαλί στο αγγλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών. Ο Τούρκος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στα τηλεοπτικά δρώμενα, πήρε την απόφαση να αναλάβει τα ηνία της Χαλ.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η εταιρεία του Ατζούν Ιλικαλί θα αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγγλικής ομάδας, προσφέροντας το ποσό των 40 εκατ. ευρώ. Κάπως έτσι η θητεία του Ασέμ Αλάμ στην Χαλ θα φτάσει στο τέλος της, με τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 11 χρόνια αποτυχιών.

Μάλιστα, στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται και μπόνους, με τον Ασέμ Αλάμ να λαμβάνει άλλα 25 εκατ. ευρώ αν οι «tigers» προβιβαστούν στην Premier League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ατζούν Ιλικάλι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το ποδόσφαιρο αφού είχε και ποσοστό των μετοχών της Φορτούνα Σιτάρντ, τις οποίες και πούλησε τον περασμένο Απρίλιο.  Στόχος του Τούρκου επιχειρηματία είναι να φέρει στην Χαλ, προπονητικό επιτελείο από την Τουρκία αλλά και ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, ενισχύοντας τον αγγλικό σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ