Εβρά – «Ο Ρονάλντο έφυγε από την Γιουβέντους γιατί δεν έγινε αγαπητός»

Εβρά – «Ο Ρονάλντο έφυγε από την Γιουβέντους γιατί δεν έγινε αγαπητός»

Ο Πατρίς Εβρά υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Γιουβέντους λόγω της έλλειψης σεβασμού που αισθανόταν προς το πρόσωπό του.

Ο Πατρίς Εβρά με αφορμή την αυτοβιογραφία του με τίτλο «I love this game», που κυκλοφόρησε στις 28
Ο παλαίμαχος μπακ των κόκκινων διαβόλων σχολίασε στην ιταλική εφημερίδα La Republica την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ από τη Γιούβε. Ο Γάλλος πρώην μπακ τόνισε πως στο Τορίνο δεν τον σέβονταν, ενώ λειτουργούσε ως ο αποδιοπομπαίος τράγος για την ομάδα.

«Ο Κριστιάνο έφυγε γιατί χρειάζεται αγάπη και σεβασμό. Κατάλαβε ότι στο Τορίνο ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα της Γιουβέντους. Αλλά πολλοί ξεχνούν ότι η κατάκτηση της Serie A είναι άθλος κάθε χρόνο. Αν ρωτήσετε τον Ανιέλι, ο πραγματικός στόχος της Γιουβέντους κάθε χρόνο για αυτόν είναι πάντα να θριαμβεύει στο πρωτάθλημα, όχι στο Champions League. Οι κριτικές που δεχόταν ο Ρονάλντο στην Ιταλία ήταν γελοίες και μάλιστα λίγο υποκριτικές», υποστήριξε ο 40χρονος Γάλλος.

«Στη συνέχεια, τα λόγια του Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, όταν είπε “ο Κριστιάνο δεν θα παίξει όλα τα παιχνίδια”, είχαν επίσης το βάρος τους. Δεν χρειάζεται να λέμε ορισμένα πράγματα δημόσια, πείτε τα ιδιωτικά. Γιατί ο Κριστιάνο τα νιώθει και επηρεάζεται από αυτά. Εν ολίγοις, ο Ρονάλντο φοβόταν ότι θα θεωρηθεί ο κύριος υπεύθυνος για τις αποτυχίες. Επιπλέον, ακόμα κι αν έπαιζε για τη Ρεάλ και τη Γιουβέντους, η μόνη αληθινή αγάπη του Κριστιάνο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επειδή μόνο εκεί βρήκε τον σεβασμό και την αγάπη που περίμενε. Στο Μάντσεστερ, κανείς δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του να τον επικρίνει, σε αντίθεση με αυτό που συνέβη όταν ήταν στη Γιουβέντους. Αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την αποχώρησή του. Έτσι, μόλις του δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ, δεν το σκέφτηκε δύο φορές. Η Γιουβέντους έπρεπε να καταλάβει ότι ο Κριστιάνο απαιτεί αγάπη και σεβασμό. Όταν τα παραλαμβάνει, ο Κριστιάνο δίνει τη ζωή του για σένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ