Σόλσκιερ – «Βρίσκομαι 18 χρόνια στο σύλλογο, δεν θα καθορίσουν οι τελευταίες εβδομάδες»

Σόλσκιερ – «Βρίσκομαι 18 χρόνια στο σύλλογο, δεν θα καθορίσουν οι τελευταίες εβδομάδες»

O Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάρα το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για αυτόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ και εδώ και τέσσερις αγωνιστικές μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η τελευταία της νίκη ήταν με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές συζητήσεις για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Μάντσεστερ τον τελευταίο καιρό.

Παρ’ όλα αυτά, όπως φαίνεται ο 48χρονος νορβηγός τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος βρίσκεται 18 χρόνια στο σύλλογο και αυτά δεν μπορούν να καθοριστούν από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Χαρακτηριστικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε: «Τα 18 χρόνια στα οποία βρίσκομαι στον σύλλογο δεν πρόκειται να καθοριστούν από τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν πρόκειται να αφήσω μια τέτοια περίοδο να με καθορίσει στον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ