Ζαχά – Θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά το ματς με την Σίτι

Ζαχά – Θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά το ματς με την Σίτι

Ο Γουίλφριντ Ζαχά έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης με΄σω διαδικτύου μετά την νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι και μετά το τέλος του αγώνα έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης μέσω διαδικτύου.

Ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας σημείωσε το πρώτο γκολ ο της ομάδας του, ενώ ήταν και ο πρωταγωνιστής στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε κέρδισε την αποβολή του Λαπόρτ.

Ο διεθνής παίκτης από την Ακτή ελεφαντοστού έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα ρατσιστικών και μετά τον αγώνα με τη Σίτι δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα ρατσιστικά σχόλια που έλαβε, ενώ ζήτησε από τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα social media να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτό το πρόβλημα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γουίλφριντ Ζαχά: 

«Αυτό το μήνυμα δεν είναι για μένα, να λαμβάνω ένα εκατομμύριο μηνύματα που να λένε «είμαστε δίπλα σου» και «είναι αηδιαστικό» ή για να εισπράττω συμπάθεια».

«Δεν είμαι εδώ για όλες τις ανοησίες που γίνονται αντί να διορθώσουμε το πραγματικό πρόβλημα».

«Δεν με πειράζει η προσβολή διότι στις μέρες μας υφίσταται λόγω της δουλειάς που κάνω, παρόλο που αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά το χρώμα μου θα είναι πάντα το πραγματικό πρόβλημα, αλλά είναι μια χαρά γιατί θα είμαι πάντα ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Μιλήστε μου όταν πραγματικά λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτό το θέμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ