Ο Κιερόν Ντάιερ διαγνωσθηκε με σοβαρή ασθένεια και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ύπατος

Ο Κιερόν Ντάιερ διαγνωσθηκε με σοβαρή ασθένεια και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ύπατος

Στην αποκάλυψη πως έχει διαγνωσθεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μεταμόσχευση ύπατος προχώρησε ο παλαίμαχος άσος της Γούεστ Χαμ Κιερόν Ντάιερ.

Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές για τον άλλοτε Βρετανό χαφ των Γουεστ Χαμ και Νιούκαστλ Κίερο Νταίερ, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια του ύπατος την πρωτοπαθή σκληρυντική χολαγγείτιδα.

Ο παλαίμαχος Άγγλος αντιμετώπιζε προβλήματα με το συκώτι του τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο πλέον κρίνεται απαραίτητο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

«Δυστυχώς, διαγνώστηκα με μια πάθηση του ήπατος πριν από μερικά χρόνια, που θα με οδηγούσε μια μέρα στο να χρειαστώ μεταμόσχευση. Την επόμενη εβδομάδα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ορίσουν το πότε πρέπει να περάσω από αυτήν τη διαδικασία.

Παραμένω αισιόδοξος και θα ξεπεράσω αυτή τη μικρή δυσκολία. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο, τους φιλάθλους και το ευρύ κοινό για τα μηνύματα υποστήριξής τους την περασμένη εβδομάδα. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τώρα να σεβαστούν το ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ντάιερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ