Ο Σόλσκιερ έχει «αντέξει» στον πάγκο περισσότερο από 22 κορυφαίους προπονητές ευρωπαϊκών ομάδων (pic)

Ο Σόλσκιερ έχει «αντέξει» στον πάγκο περισσότερο από 22 κορυφαίους προπονητές ευρωπαϊκών ομάδων (pic)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει να επιδείξει ένα τρομερό ρεκόρ σχετικά με το πόσο έχει «αντέξει» στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη συμπολίτισσά της, Μάντσεστερ Σίτι σήμερα (14:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Premier League, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους «πολίτες» στους 20 βαθμούς.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει περάσει δύσκολες μέρες στον πάγκο της ομάδας τον τελευταίο καιρό, μετά το βαρύ 5-0 μέσα στο Ολντ Τράφορντ από τη Λίβερπουλ.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές συζητήσεις για τον Σόλσκιερ, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Μάντσεστερ τον τελευταίο καιρό.

Παρ’ όλα αυτά, όπως φαίνεται ο 48χρονος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος βρίσκεται 18 χρόνια στο σύλλογο και αυτά δεν μπορούν να καθοριστούν από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Άλλωστε, ο Νορβηγός έχει να επιδείξει ένα τρομερό ρεκόρ που έχει δημιουργήσει σε σχέση με άλλους συναδέλφους του. Συγεκριμένα, ο Σόλσκιερ έχει «αντέξει» στον πάγκο της Γιουνάιτεντ περισσότερο από όσο «άντεξαν» 22 top class προπονητές σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Με πιο πρόσφατο παράδειγμα την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο από την Τότεναμ, ο Σόλσκιερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ τον Δεκέμβριο του 2018 και μονιμοποιήθηκε στη θέση τον Μάρτιο του 2019.

Έκτοτε ο Νορβηγός έχει παραμείνει στο πόστο του, σε αντίθεση με ό,τι έχει γίνει σε Γιουβέντους (3 αλλαγές προπονητή), Τότεναμ (3 αλλαγές προπονητή), Ρεάλ Μαδρίτης (2 αλλαγές προπονητή), Τσέλσι (2 αλλαγές προπονητή), Μπάγερν Μονάχου (2 αλλαγές προπονητή), Ίντερ (2 αλλαγές προπονητή), Παρί Σεν Ζερμέν (1 αλλαγή προπονητή) και Άρσεναλ (1 αλλαγή προπονητή).

Σε αυτές τις ομάδες βρίσκουμε κορυφαία ονόματα όπως του Ζιντεντίν Ζιντάν, του Αρσέν Βενγκέρ, του Ουνάι Έμερι αλλά και του Ερνέστο Βαλβέρδε οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στις ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ