Η μεγάλη έκπληξη του Ερνέστο Βαλβέρδε

Η μεγάλη έκπληξη του Ερνέστο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στους πάγκους, φαβορί για ομάδα έκπληξη.

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους φαίνεται πως είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και μάλιστα με τρόπο δυναμικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι σε συζητήσεις με την Νιούκαστλ η οποία ακόμη ψάχνει τον ιδανικό για τον πάγκο της.

Η περίπτωση του Ουνάι Έμερι που φερόταν να είναι κλεισμένος, δεν προχώρησε και πλέον ο Βαλβέρδε είναι ψηλά στη λίστα των «ανθρακωρύχων». Μάλιστα ο 57χρονος τεχνικός έχει ήδη ζητήσει και τρεις μεταγραφές προκειμένου να πει το «ναι» και να μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση, αφού στόχος της ομάδας σε αυτή τη φάση είναι να σώσει τη χρονιά και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και οι τρεις μάλιστα είναι παίκτες της Μπιλμπάο την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά φυσικά έχοντας διατελέσει για χρόνια προπονητής της. Ο λόγος για τους Ινιάκι Γουίλιαμς, Ουνάι Νούνιες και Άλεξ Μπερενγκέρ τους οποίους θέλει να πάρει τον Ιανουάριο ο Βαλβέρδε, με την τελευταία περίπτωση όμως να είναι η πιο δύσκολη αφού οι Βάσκοι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν.

Από την άλλη βέβαια, με τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει η Νιούκαστλ, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Οι εξελίξεις πάντως στο θέμα προπονητή αναμένεται να είναι άμεσες στον σύλλογο ο οποίος πιέζεται από τον χρόνο και μένει να δούμε αν θα είναι τελικά ο Βαλβέρδε ο εκλεκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ