Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 – «Παρέλαση» και για τη Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 – «Παρέλαση» και για τη Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ»

Μόνο 2-0 η Σίτι τη Γιουνάιτεντ στο... υποτιθέμενο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Νέο κάζο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς λίγες εβδομάδες μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ (0-5), αυτή τη φορά η ομάδα του Σόλσκιερ ηττήθηκε με 0-2 από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι για τη 11η αγωνιστική της Premier League.

Ο μόνος που διακρίθηκε από του «κόκκινους διάβολους» ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε το δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μπαίγι οι «πολίτες», διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι ο Μπερνάντο Σίλβα στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, και κατάφεραν να προηγηθούν με το καλημέρα του ντέρμπι 7′, καθώς ο Μπαιγί στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του. Η Σίτι συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, με τη Γιουνάιτεντ να μην μπορεί να κρατήσει καθόλου τη μπάλα στη κατοχή της, και να απειλήσει την εστία της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 26′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα καθώς το γυριστό το οποίο επιχείρησε, έδιωξε εντυπωσιακά ο Έντερσον, ενώ στο διάστημα 29′, 34′ ο Ντε Χέα φώναξε παρών καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στα σουτ τον Γκάμπριελ Ζεσούς, Κανσέλο.

Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια 45′ ο Μπερνάντο Σίλβα βγήκε στη πλάτη του Λουκ Σο, και κατάφερε να κάνει το 0-2, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Σίτι να χάνει ακόμη δύο φάσεις για το 0-3 όμως το διαγώνιο σουτ του Φόντεν στο 81′ βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 84′ ο Στόουνς δεν κατάφερε να βρει στόχο.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μπεϊγί (46’ Σάντσο), Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα, Σο (73’ Τέλες), Φρεντ (80’ Φαν ντε Μπέκ), ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο, Γκρίνγουντ (67’ Ράσφορντ)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Ζέσους, Φόντεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ