Γουίλσιρ – «Θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάου ο Αζάρ»

Γουίλσιρ – «Θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάου ο Αζάρ»

Ο Τζακ Γουίλσιρ μίλησε για το ενδεχόμενο μετακόμισης του Αζάρ στη Νιουκάστλ.

Ο Έντι Χάου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νιουκάστλ, με τον 43χρονο κόουτς να καλείται να… σώσει τη χρονιά για την αγγλική ομάδα.

O Τζακ Γουίλσιρ μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Χάουι στην Μπόρνμουθ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μετακόμισης του Αζάρ στους «ανθρακωρύχους».

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο Βέλγος άσος βρίσκεται στο μπλοκάκι της Νιουκάλστ, με τον Γουίλσιρ να σχολιάζει ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Εντι Χάου.

«Ο Χάουι ήταν υπέροχος μαζί μου, γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, ερχόμενος από την Άρσεναλ. Βρέθηκα στην Μπόρνμουθ, που ήταν όλοι μαζί από την τρίτη κατηγορία, ήταν φίλοι. Μου φέρθηκαν πραγματικά με τον καλύτερο τρόπο. Ο Έντι φρόντισε ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Ήταν εξαιρετικός με μένα σε όλο το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα.

Ο Αζάρ, είναι σ’ ένα άλλο επίπεδο, αλλά θεωρώ ότι θα χαιρόταν πολύ να παίξει για έναν προπονητή όπως ο Χάουι στη Νιούκαστλ. Είναι ο τύπος του προπονητή που θες να παίξεις γι’ αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «talkSPORT» ο Γουίλσιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ