Κλοπ για Τζέραρντ – «Του έστειλα μήνυμα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»

Κλοπ για Τζέραρντ – «Του έστειλα μήνυμα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έπλεξε το εγκώμιο του νέου τεχνικού της Άστον Βίλα Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ επιστρέφει ξανά στο «Νησι» αυτή τη φορά για να καθίσει στον πάγκο της Άστον Βίλα». Ο 41χρονος τεχνικός μετά από τρεισήμισι χρόνια στη Ρείντζερς με την οποία κατέκτησε και το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από μια δεκαετία, επιστρέφει στον μαγικό κόσμο της Premier League.

Ο άλλοτε θρύλος της Λίβερπουλ έχει πολύ δύσκολο έργο στον πάγκο των «Χωριατών», καθώς μετρούν πέντε σερί ήττες, βρισκόμενοι στην 16η θέση της βαθμολογίας μετά από 11 αγώνες.

Πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ «έτρεξε» να αποθεώσει τον συνάδελφο του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο Τζέραρντ θα πετύχει στη νέα του ομάδα.

«Για να είμαι ειλικρινής είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι του άρεσε η δουλειά στη Ρέιντζερς, αλλά έτσι είναι. Όταν έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις στην Premier League, τότε πιθανότατα κάθε προπονητής στον κόσμο θα το σκεφτόταν. Με έναν σύλλογο με το μέγεθος της Άστον Βίλα, μπορώ να φανταστώ ότι θα ανυπομονεί. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον και είναι μια σπουδαία κίνηση για τον σύλλογο. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε αντιμέτωποι. Του έστειλα μήνυμα προφανώς και είχαμε μερικά μηνύματα. Ανυπομονώ πολύ.

Από εδώ και στο εξής θα παρακολουθώ τους αγώνες της Άστον Βίλα λίγο πιο προσεκτικά, αλλά εκτός από αυτό όταν θα τους συναντάμε προφανώς τότε είναι διαφορετικά. Αλλά είναι καλό. Για αυτά τα 95 λεπτά όλα τα συναισθήματα πρέπει να αφεθούν στην άκρη, έτσι είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα των «Reds».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ