Αρτέτα – «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε για την ανανέωση του Λακαζέτ»

Αρτέτα – «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε για την ανανέωση του Λακαζέτ»

Ο τεχνικός της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γάλλου, τονίζοντας πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν.

H Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Λίβερπουλ(20/11,19.30) με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να «τρέχει» ένα σερί τεσσάρων νικών το οποίο την έχει φέρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έπειτα από το πολύ κακό ξεκίνημα της στην αρχή της σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους «Reds» ρωτήθηκε για το ζήτημα της ανανέωσης του Αλεξάντερ Λακαζέτ με τον ίδιο να απαντά: «Δεν ξέρω υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στο συμβόλαιό του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος με ότι κάνει. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ο 30χρονος επιθετικός των «κανονιέριδων»μετρά τη φετινή σεζόν 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Άρσεναλ έχει αγωνιστεί 179 φορές, έχοντας απολογισμό 68 γκολ και έχει μοιράσει 29 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ