Με την αύρα του Τζέραρντ η Άστον Βίλα (2-0) – Η Γουλβς πλήγωσε την Γουέστ Χαμ (1-0, vids)

Με την αύρα του Τζέραρντ η Άστον Βίλα (2-0) – Η Γουλβς πλήγωσε την Γουέστ Χαμ (1-0, vids)

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-0 της Μπράιτον στο πρώτο ματς του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο, ενώ η Γουλβς νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 1-0.

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στην Premier League, καθώς η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-0 της Μπράιτον για την 12η αγωνιστική της Premier League. Μια νίκη-ανάσα για τους «χωριάτες» καθώς ανέβηκαν στη 15η θέση με 13 βαθμούς.

Η Μπράιτον δυσκόλεψε αρκετά το έργο της Βίλα, αλλά η ομάδα του Τζέραρντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 84′ με τον Γουόκινς να κάνει το 1-0 και στο 89′ ο Μίνγκς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κονσά, Κας, Μινγκς, Τάργκετ, Νακαμπά, ΜακΓκίν, Μπουενδιά (73’ Γιανγκ), Ράμσεϊ (84’ Ελ Γκαζί), Γουότκινς, Ινγκς (67’ Μπέιλι)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Στιλ, Λάμπτεϊ (78’ Μοπέ), Γουέμπστερ, Μπισουμά, Ντανκ, Ντάφι, Κουκουρέγια (64’ Μαρτς), Μόντερ, Λαλάνα, Γκρος (89′ ΜακΆλιστερ), Τροσάρντ.

Η Γουλβς πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην 6η θέση με 19 βαθμούς. Μια ήττα που «πόνεσε» την ομάδα του Μόγιες, καθώς έμεινε στους 23 βαθμούς, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν την ευκαιρία να την προσπεράσουν αν πάρουν νίκες απέναντι σε Έβερτον και Άρσεναλ αντίστοιχα.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Αΐτ Νουρί, Σεμέδο, Κόαντι, Κίλμαν, Σάις, Μουτίνιο, Νέβες, Ποντένσε, Χουάνγκ, Χιμένες

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ζουμά, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (59’ Λαντσίνι), Μπενραχμά (72’ Γιαρμολένκο), Μπόουεν (72’ Βλάσιτς), Αντόνιο

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1
Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας 3-3
Νιουκάστλ – Μπρέντφορντ 3-3
Νόριτς – Σαουθάμπτον 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ