Ποιος θα είναι στον πάγκο της Γιουνάιτεντ με Βιγιαρεάλ – Τι γίνεται με Ζιντάν

Ποιος θα είναι στον πάγκο της Γιουνάιτεντ με Βιγιαρεάλ – Τι γίνεται με Ζιντάν

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τη Γιουνάιτεντ, με την επόμενη μέρα στον σύλλογο να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η νέα απελπιστική εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουότφορντ με 4-1 φέρνει μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο, αφού μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει την απόφασή της μετά από τη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη και το «διαζύγιο» θα είναι λύση κοινή συναινέσει κι αναμένεται να κοστίσει στην Γιουνάιτεντ περίπου 7,5 εκατομμύρια λίρες μιας και είχε υπογράψει επέκταση μέχρι το 2024.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση, ενώ από εκεί και πέρα η επόμενη μέρα της ομάδας είναι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι κόκκινοι διάβολοι καίγονται για προπονητή, όμως στο ματς με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία είναι δεδομένο πως θα πορευτούν με τους Ντάρεν Φλέτσερ και Μίκαελ Κάρικ.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το ντέρμπι με την Τσέλσι την επόμενη βδομάδα θέλουν να έχει τελειώσει το θέμα προπονητή. Η Νο.1 λύση είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ακούγεται το τελευταίο διάστημα, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, διότι επιθυμία του είναι οι ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην προπονητική, η Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ καλή περίπτωση αν και «πληγωμένη», όμως το οικονομικό και η γυναίκα του που δεν θέλει ιδιαίτερα να μείνει στο Μάνστεστερ είναι ένα θέμα που καλείται να λύσουν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ