Με Κάρικ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ

Με Κάρικ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει στον πάγκο της και στο ματς με την Άρσεναλ τον Μάικλ Κάρικ, παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραλφ Ράγκνικ

Ο Μάικλ Κάρικ θα καθοδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα πρωταθλήματος της Πέμπτης με την Άρσεναλ, όπως γνωστοποίησαν σήμερα (30/11) οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ ως υπηρεσιακού τεχνικού έως το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Γερμανός δεν έχει βγάλει ακόμη την απαραίτητη βίζα εργασίας στην Αγγλία.

Έτσι, ο Κάρικ, ο οποίος κάθησε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στα πρώτα δύο παιχνίδια μετά την αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» (την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Βιγιαρεάλ και την ισοπαλία 1-1 με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»), θα συνεχίσει να κρατάει μέχρι νεωτέρας τα «ηνία» της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο 63χρονος Ράνγκνικ θα αναλάβει ρόλο συμβούλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ