Πρόταση της Νιουκάστλ για τον Λίνγκαρντ

Πρόταση της Νιουκάστλ για τον Λίνγκαρντ

Η Νιουκάστλ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Τζέσι Λίνγκαρντ, με τον Έντι Χάου να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έχει αποφασίσει πως δεν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξετάζει τις προτάσεις από άλλες ομάδες. Η Μάντσεστερ έχει αποφασίσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο 28χρονος διεθνής επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και θέλει να έχει όλες τις εναλλακτικές ανοιχτές, με τη Νιούκαστλ να κινείται για την απόκτηση του, όπως και η Γουέστ Χαμ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας, Εντι Χάου, έχει τον διεθνή επιθετικό στη μεταγραφική λίστα του και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του τον Ιανουάριο. Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Telegraph» στη λίστα του Χάου είναι επίσης ο Κίεραν Τρίπιερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Χάρι Γουίνκς της Τότεναμ, ενώ εξετάζεται και η απόκτηση του Ρος Μπάρκλεϊ από την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ