Έξαλλος ο προπονητής της Σενεγάλης με Κλοπ – «Ποιος πιστεύει ότι είναι;»

Έξαλλος ο προπονητής της Σενεγάλης με Κλοπ – «Ποιος πιστεύει ότι είναι;»

Έξαλλος με τον Γιούργκεν Κλοπ είναι ο προπονητής της Σενεγάλης Αλιού Σισέ, καθώς ο Γερμανός είχε χαρακτηρίσει «μικρό τουρνουά», τον Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η Λίβερπουλ στις αρχές του 2022 θα πορευτεί χωρίς τους Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ναμπί Κεϊτά, καθώς θα απουσιάσουν λόγω των υποχρεώσεων τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πριν από λίγες μέρες ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που έκανε χαρακτήρισε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής «μικρό τουρνουά» και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Μάλιστα σε μια συνέντευξη τύπου ένας δημοσιογράφος του ζήτησε να απολογηθεί για την συγκεκριμένη δήλωση, καθώς θεώρησε πως αυτό ήταν προσβολή για το έθνος.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του προπονητή της Εθνικής Σενεγάλης Αλιού Σισέ, να πάρει θέση πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς εξαπέλυσε επίθεση στο Γερμανό τεχνικό για τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλιού Σισέ:

«Ποιος πιστεύει ότι είναι ο Κλοπ; Εγώ προπονώ τη Σενεγάλη και οι παίκτες μου παίζουν για τον Κλοπ στη Λίβερπουλ. Σέβομαι τη Λίβερπουλ αλλά όχι τον Κλοπ που υπονομεύει τα αφρικανικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Είναι εδώ που είναι σήμερα λόγω Αφρικανών ποδοσφαιριστών. Σήμερα, έχει τα κότσια να αποκαλεί το AFCON ένα «μικρό τουρνουά». Η AFCON έχει τον ίδιο αριθμό συμμετεχόντων, 24, με το UEFA. Ποιος νομίζει λοιπόν ότι είναι; Η AFCON θα έχει τους ίδιους σούπερ σταρ που τον βοηθούν αυτή τη στιγμή να λάμψει στη Λίβερπουλ. Το AFCON είναι της ίδιας ποιότητας με το Euro».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ