Ρανιέρι – «Σημαντικό να εμβολιαστούν οι παίκτες»

Ρανιέρι – «Σημαντικό να εμβολιαστούν οι παίκτες»

Ο προπονητής της Γουότφορντ προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων στις τάξεις της Τότεναμ.

Η έξαρση των κρουσμάτων στην Τότεναμ θορύβησε τον Κλαούντιο Ρανιέρι που προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν κατά του Covid-19.

Ο αγώνας των «πετεινών» με τη Ρεν για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League αναβλήθηκε λόγω των συνολικά 13 κρουσμάτων εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία αφορούν 8 ποδοσφαιριστές και 5 μέλη του προπονητικού επιτελείου, όπως επιβεβαίωσε ο Αντόνιο Κόντε την Τετάρτη (08/12).

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να εμβολιαστούν οι παίκτες, διότι παίζουμε αγώνες κάθε τρεις μέρες και συναντώνται πολλοί παίκτες μεταξύ τους. Χωρίς το εμβόλιο, είναι μεγάλο ρίσκο» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (09/12).

«Βεβαίως και πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι ερχόμαστε σε επαφή, μένουμε μαζί κι αν έρθουν με τον ιό, μπορεί να κολλήσουν κάποιον άλλο. Κατανοώ απόλυτα τον Κόντε και ευελπιστώ ότι κι εδώ στη Γουότφορντ όλα θα συνεχίσουν να προχωρούν κανονικά. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε τις σωστές αποστάσεις, να κάνουμε τεστ για την Covid-19 κάθε δύο μέρες και να φοράμε μάσκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ