«Πυρά» Κλοπ κατά Γιουνάιτεντ και Τότεναμ – «Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε»

«Πυρά» Κλοπ κατά Γιουνάιτεντ και Τότεναμ – «Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και άφησε αιχμές κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ.

«Καρφιά» του Γιούργκεν Κλοπ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ! Ο τεχνικός της Λίβερπουλ άφησε αιχμές για τις τις δύο αγγλικές ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την πληροφόρηση για τον κορωνοϊό.

«Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Όταν κάποιος έχει ίωση, θα σας πω ότι έχει ίωση. Όταν έχει σπασμένο δάχτυλο, θα σας πω ότι έχει σπασμένο δάχτυλο. Είναι δύσκολο γιατί μιλάμε για έναν τραυματισμό ατόμου και στην άλλη περίπτωση για πανδημία, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε.

Πιστεύω ότι η ανταλλαγή πληροφοριών θα βοηθήσει πολύ. Για μας τρεις παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι. Αν είναι, θα το πούμε.

Για παράδειγμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άκουσα έναν αριθμό παικτών, αλλά δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες. Δεν έχω ιδέα ποιοι παίκτες έχουν νοσήσει στην Τότεναμ.

Το να μην γνωρίζουμε το παραμικρό σε αυτό τον κόσμο της πληροφόρησης, είναι πολύ παράξενο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ