Premier League – Κίνδυνος για κλειστά γήπεδα μετά την Boxing Day

Premier League – Κίνδυνος για κλειστά γήπεδα μετά την Boxing Day

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο οι σύλλογοι της Premier League να χρειαστεί να κλείσουν τα γήπεδα τους μετά την Boxing Day.

Παρά την έξαρση του κορωνοϊού στο πρωτάθλημα της Premier League, αλλά και τις πιέσεις από τους προπονητές των συλλόγων για διακοπή της αγωνιστικής δράσης, το πόδοσφαιρο τα Χριστούγεννα θα διεξαχθεί κανονικά στο «Νησί».

Έτσι η περίφημη Boxing Day(26 Δεκεμβρίου) δεν θα λείψει απο το φετινό καλεντάρι του αγγλικού πρωταθλήματος, με τους οπαδούς να ετοιμάζονται να κάνουν ρεβεγιόν στο γήπεδο.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν οι ομάδες να αναγκαστούν να κλείσουν τις κερκίδες τους μετά την Boxing Day, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι υγεινομικές αρχές ανησυχούν, και θεωρούν πως πίσω από την έκρηξη των κορυσμάτων βρίσκονται οι αγώνες που πραγματοποιηθηκαν το τελευταίο διαστημα.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως αν και διεξήχθησαν μόνο οι τέσσερις από τους δέκα προγραμματισμένους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου, τελικά η διοργανώτρια αρχή, αφού πρώτα εξέτασε τα αιτήματα αναβολής αποφάσισε την συνέχεια της αγωνιστικής δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ