Συνεχίζεται κανονικά η Premier League!

Συνεχίζεται κανονικά η Premier League!

Η διασπορά κορωνοϊού στην Premier League είναι μεγάλη, ωστόσο, δε θα υπάρξει αναβολή αγωνιστικής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τα σενάρια ήταν πολλά τις τελευταίες ώρες, με την Premier League να εμφανίζεται πως βρίσκεται στον… αέρα.

Ωστόσο,  έχουμε λευκό καπνό από την συνάντηση των 20 ομάδων της κατηγορίας, με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου να συνεχίζεται κανονικά.

Όπως αναφέρουν στο Νησί, δε θα υπάρξει καμία αναβολή αγωνιστικής, με την καθιερωμένη και ιστορική Boxing Day να διεξάγεται κανονικά.

Τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη στα γήπεδα της Premier League, με τον κορωνοϊό να δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η μετάλλαξη Όμικρον κυριαρχεί στο Νησί, με αποτέλεσμα το ένα ματς πίσω από το άλλο αναβάλλεται. Παρόλα αυτά, στη σημερινή έκτακτη συνάντηση, οι περισσότεροι σύλλογοι της Premier League ζήτησαν τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο διακοπής της σεζόν, αλλά και η αναβολή της 20ης αγωνιστικής (28-30/12), με τα δυο αιτήματα να απορρίπτονται.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχει η πιθανότητα αναβολής αγωνιστικής μέσα στον Γενάρη, αν τα κρούσματα αυξηθούν κατακόρυφα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ