Γουάιτ για Ομπαμεγιάνγκ – «Λείπει πολύ από την Άρσεναλ»

Γουάιτ για Ομπαμεγιάνγκ – «Λείπει πολύ από την Άρσεναλ»

Ο Πιερ-Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ομάδας έπειτα από απόφαση του Μικέλ Αρτέτα, με τον συμπαίκτη του στους κανονιέρηδες Μπεν Γουάιτ να παραδέχεται πως ο Γκαμπονέζος λείπει πολύ από την ομάδα της Άρσεναλ.

Ο Πιερ-Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πλάνων της Άρσεναλ, έπειτα από απόφαση του Μικέλ Αρτέτα. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του, μέχρι να αναχωρήσει με την εθνική Γκαμπόν για το Κόπα Άφρικα, είδε τον Ισπανό τεχνικό να του αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού, λόγω πειθαρχικού παραπτόματος το οποίο ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Όπως όλα δείχνουν το μέλλον του 32χρονου στο «Εμιρείτς» αναμένεται σύντομο, με την ομάδα του Βόρειο Λονδίνου να θέλει να τον παραχωρήσει στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Παρά το γεγονός πως η Άρσεναλ κατέγραψε τέσσερις σερί νίκες, όλο αυτό το διάστημα που ο Ομπαμεγιάνγκ απουσιάζει, το μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού Μπεν Γουάιτ εξέφρασε την λύπη του για την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Προφανώς είναι απογοητευτικό για τον Όμπα, αλλά όλοι έχουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε σκληρά, είναι πολύ καλός τύπος, μας λείπει σε όλους, αλλά είναι αυτό που είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός.

Τέλος όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, την περίπτωση του Γκαμπονέζου επιθετικού, Ίντερ, Μίλαν και Γιουβεντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ