Οι μπόμπιρες δείχνουν τον δρόμο στην Άρσεναλ (pic,vid)

Οι μπόμπιρες δείχνουν τον δρόμο στην Άρσεναλ (pic,vid)

Σχεδόν όλα τα τέρματα της Άρσεναλ την φετινή σεζόν έχουν επιτευχθεί από παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

H Άρσεναλ είχε εύκολο έργο στην έδρα της Λιντς το Σάββατο(18/12) το βράδυ με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό με το ευρύ 4-1 για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους κανονιέρηδες ήταν ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι ο οποίος μέσα σε διάστημα 29 λεπτών κατάφερε να «χτυπήσει» δις, βοηθώντας έτσι τα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από το «Ελάντ Ρόουντ».

Έτσι η Άρσεναλ έφτασε τους 32 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας, με τα πιτσιρίκια της ομάδας να έχουν αναλάβει το δύσκολο φορτίο του σκοραρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα το 50% των γκολ που έχουν πετύχει οι Λονδρέζοι την φετινή σεζόν, έχουν επιτευχθεί από παίκτες οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Ο 21χρονος Εμίλ Σμιθ Ρόου είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με επτά τέρματα, ενώ στην δεύτερη θέση τον ακολουθεί ο 20χρονος Μαρτινέλι με τέσσερα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Μπουκαγιό Σάκα με τρία τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ