Άρσεναλ : «Είμαι μεγάλος, αλλά όχι και τελειωμένος» είπε ο Βενγκέρ

Άρσεναλ : «Είμαι μεγάλος, αλλά όχι και τελειωμένος» είπε ο Βενγκέρ

Ό,τι και αν γίνει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Αρσέν Βενγκέρ δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, μιας και ο σκοπός του είναι να παραμείνει στους Κανονιέρηδες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Η φετινή εικόνα της Άρσεναλ στην Premier League είναι πολύ κακή με τους Κανονιέρηδες να βρίσκονται 13 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Στην Αγγλία υπάρχουν φήμες πως ο Τόμας Τούχελ θα είναι ο αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ.

Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός θα πρέπει να κάνει υπομονή γιατί ο Αλσατός δεν έχει σκοπό να φύγει από τους Λονδρέζους το προσεχές καλοκαίρι ακόμη και αν η χρονιά κλείσει με αρνητικό πρόσημο.

«Όταν μεγαλώνεις προσπαθείς να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά και να αγνοείς όλα τα υπόλοιπα. Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο πιο πολύ σκληρή κριτική σου ασκείται. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά πρέπει να δέχεσαι και τις συνέπειες.

Παρόλα αυτά πρέπει κανείς να κοιτάξει τη συνολική εικόνα πριν μιλήσει. Δεν παίζει μπάλα η ηλικία. Μου είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ αυτό όταν το ακούω. Είμαι μεγάλος, αλλά δεν είμαι τελειωμένος. Αλλά είναι μία δουλειά που θέλει άμεσα αποτελέσματα, καθώς ο κόσμος αντιδράει. Ακόμη και έτσι όμως έχω βαρεθεί όλα αυτά που γίνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και το πως ο καθένας προσέχει την εικόνα του. Σε όλη μου τη ζωή δουλεύω μη θέλοντας να δείξω μία συγκεκριμένη εικόνα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ