Ο Ντάνιελ Στάριτζ καταδικάστηκε να πληρώσει 26.000 ευρώ σε αυτόν που βρήκε τον σκύλο του (pic)

Ο Ντάνιελ Στάριτζ καταδικάστηκε να πληρώσει 26.000 ευρώ σε αυτόν που βρήκε τον σκύλο του (pic)

Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε υποσχεθεί σε ένσν ράπερ ένα ποσό ως αμοιβή για την εύρεση του σκύλου του, όμως δεν τα έδωσε ποτέ και τώρα το δικαστήριο τον αναγκάζει να το πράξει.

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ Ντάνιελ Στάριτζ καταδικάστηκε, όπως αναφέρει η «Marca», να πληρώσει 26.000 ευρώ στον άνδρα που βρήκε τον κλεμμένο σκύλο του. Είναι ο ράπερ Killa Fame και ο λόγος είναι μια επιβράβευση που παραδόξως δεν παρήχθη ποτέ.

Ο άγγλος φορ έχασε τον Λούτσι πριν από δύο χρόνια, όταν ανακοίνωσε στο Instagram του ότι υπέστη ληστεία στο εξοχικό του στο Λος Άντζελες. Αυτό που απασχολούσε περισσότερο τον ποδοσφαιριστή δεν ήταν τα υλικά αγαθά, αλλά το ότι οι κλέφτες είχαν πάρει και τον σκύλο του μαζί.

Γρήγορα, ο Sturridge ανέβασε φωτογραφίες, βίντεο και tweets στα οποία ζήτησε βοήθεια για να βρει το κατοικίδιό του και ότι θα πλήρωνε «ό,τιδήποτε».

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων, ότι το σημαντικό ήταν να φέρει πίσω τον Λούτσι και ότι θα υπάρξει ανταμοιβή για όποιον τον βρει.

Η διάδοση ήταν τέτοια που μια μέρα αργότερα, ο Killa Fame δημοσίευσε στο προφίλ του στα social media μια σειρά φωτογραφιών που ανέφερε τον Sturridge για να δει αν αυτός ήταν ο σκύλος για τον οποίο μιλούσε.

Συναντήθηκαν αλλά δεν είδε ποτέ χρήματα, με την υπόθεση να φτάνει στα δικαστήρια, όπου τελικά δικαιώθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ