Έξαλλος ο Ρότζερς με το πρόγραμμα της Premier League – «Γελοίο να παίζουμε με Σίτι και Λίβερπουλ μέσα σε 48 ώρες»

Έξαλλος ο Ρότζερς με το πρόγραμμα της Premier League – «Γελοίο να παίζουμε με Σίτι και Λίβερπουλ μέσα σε 48 ώρες»

Ο προπονητής της Λέστερ ξέσπασε κατά της Premier League.

Τα «βέλη» του στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Premier League έριξε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός της Λέστερ χαρακτήρισε «γελοίο» το γεγονός ότι, δύο ημέρες μετά τον (κυριακάτικο) αγώνα τους με τη Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να παίξουν με τη Λίβερπουλ, δεδομένων των αυξανόμενων τραυματισμών στα «παγώνια».

«Είναι ένα γελοίο πρόγραμμα, όλοι το ξέρουμε αυτό. Η αποκατάσταση των παικτών δεν είναι πλήρης για 72 ώρες μετά από ένα παιχνίδι, επομένως για μας το να παίξουμε την Τρίτη κόντρα στη Λίβερπουλ είναι γελοίο» υπογράμμισε ο Βορειο-ιρλανδός τεχνικός σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τους «κόκκινους» και πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσουμε το παιχνίδι, επομένως δεν θα υπάρχει ουσιαστικά καμία προπόνηση, απλά αποκατάσταση και στη συνέχεια θα δούμε κάποια βίντεο και θα προετοιμαστούμε από εκεί».

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος στις 26 Ιανουαρίου θα γιορτάσει τα 49α γενέθλιά του, δεν έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες λόγω τραυματισμού. Ο Ράιαν Μπέρτραντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Σίτι, γιατί «γύρισε» το γόνατό του στην προθέρμανση, ενώ οι Τζέιμι Βάρντι και Βίλφρεντ Εντίντι δεν χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές, λόγω προβλημάτων στον ιγνυακό τένοντα.

Επίσης, στο… απουσιολόγιο του Ρότζερς βρίσκονται και άλλοι παίκτες που έχουν τεθεί εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Ρικάρντο Περέιρα, Τσαγκλάρ Σογιουντσού, Τζόνι Έβανς και Γουέσλι Φοφανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ