Τούχελ – «Δίνουμε μάχη με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς»

Τούχελ – «Δίνουμε μάχη με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς»

Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του με πολλά κρούσματα και τραυματισμούς εν όψει του σημερινού αγώνα με την Μπράιτον.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ είπε ότι η ομάδα του δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πολλά κρούσματα COVID-19 και τραυματισμούς ενόψει του σημερινού (29/12) αγώνα κόντρα στην Μπράιτον για το πρωτάθλημα της Premier League.

Ο Τούχελ αναγκάστηκε να δώσει σε ορισμένους παίκτες περισσότερα λεπτά από ό,τι θα έπρεπε απέναντι στην Άστον Βίλα την Κυριακή, καθώς τόσο ο Ρομέλου Λουκάκου όσο και ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι επέστρεψαν μετά από απουσία τριών αγώνων λόγω της COVID-19. Επιπλέον οι μέσοι Ζορζίνιο και Ενγκολό Καντέ είχαν προβλήματα τραυματισμών ενώ ο Ματέο Κόβασιτς ανάρρωσε πρόσφατα από την COVID-19.

Ο Καντέ αποχώρησε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βίλα, αφού φάνηκε να επιδεινώνει έναν τραυματισμό στο γόνατο, «ενθύμιο» της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για το Champions league τον Νοέμβριο.

Ο Γερμανός είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι θα μιλήσει με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου για να βρουν λύσεις για το παιχνίδι με την Μπράιτον, καθώς και ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ είναι εκτός λόγω COVID-19.

«Αν μιλάμε κεντρικό χαφ, ας υποθέσουμε ότι ο Ενγκολό είναι εκτός (στο ματς με την Μπράιτον), ίσως ο Ρούμπεν είναι εκτός, οπότε ένα θετικό κρούσμα αρκεί για να καταρρεύσει το πράγμα γιατί τότε ο Κόβατσιτς θα παίξει ξανά 90 λεπτά… και θα κινδυνεύει με τραυματισμό», είπε ο Τούχελ.

«Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί. Σίγουρα δεν έχουμε ξεφύγει από την απειλή της COVID-19 αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ