Κλοπ – «Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές»

Κλοπ – «Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως υπάρχουν τρία κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/1, 18:30) την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αποκάλυψε ότι στις τάξεις των «reds» έχουν βρεθεί τρεις ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ υπάρχουν κρούσματα και μέσα στο σταφ.

«Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊoύ στην ομάδα και κάποια ακόμη στο σταφ. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Λίβερπουλ, ενώ στην ερώτηση για το αν οι «Κόκκινοι» ζητήσουν την αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι πρόσθεσε:

«Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10,15,20 παίκτες θα έχουν κορωνοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ