Γουότφορντ – Τότεναμ 0-1 – «Σεντονάτο» ποδαρικό για την Τοτεναμ (vid)

Γουότφορντ – Τότεναμ 0-1 – «Σεντονάτο» ποδαρικό για την Τοτεναμ (vid)

Με buzzer - beater του Σάντσες στο 90+6 η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Γουότφορντ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις για το 2022. Στο -2 από την 4η Άρσεναλ με 2 ματς λιγότερα τα «σπιρούνια».

Αν και βρέθηκε πολύ κοντά σε νέο «στραβοπάτημα» η Τότεναμ κατάφερε να φύγει με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Γουότφορντ και κάνει ποδαρικό με το δεξί στην νέα χρονιά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Σάντσες ο οποίος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «spurs» ξεκίνησαν δυναμικά, με τους Κέιν και Ρεγκιλόν να απειλούν στο 19′ και το 27′ αντίστοιχα. Στο 31ο λεπτό, ο πρώτος είχε μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της Γουότφορντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, με τους γηπεδούχους να είναι καλά κλεισμένοι στην άμυνα τους,  Η καλύτερη στιγμή της επανάληψης ήρθε στο 73′, όταν το πλασέ του Σον έβγαλε εντυπωσιακά ο Μπάχμαν. Για να φτάσουμε στην φάση του  90+6 όταν η κεφαλιά του Σάντσες κατέληξε στα δίχτυα λυτρώνοντας την ομάδα του Κόντε, η οποία βλέπει… τετράδα μιας και μείωσε την διαφορά από την Άρσεναλ στο -2 έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Τροστ-Εκόνγκ, Σιεράλτα, Κάθκαρτ, Μασίνα, Σισοκό, Σέμα (90′ Ερνάντεθ), Κούτσκα, Λούζα (90′ Κλέβερλι), Κινγκ, Ντένις (46′ Πέδρο)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Ρόαγιαλ, Σκιπ (70′ Γουίνκς), Χόιμπιεργκ, Ρεγκιλόν (83′ Λο Σέλσο), Μόουρα (90′ Χιλ), Κέιν, Σον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ