Εκτός αποστολής ο Λουκάκου για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Εκτός αποστολής ο Λουκάκου για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Βέλγο φορ για τις δηλώσεις του αφήνοντας τον έτσι εκτός αποστολής εν όψει του σημερινού ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ(18.30).

Καμία διάθεση να συγχωρέσει τον Ρομέλου Λουκάκου δεν δείχνει ο Τόμας Τούχελ.

Ο Βέλγος φορ παραχώρησε πριν λίγες ημέρες δηλώσεις σε ιταλικό μέσο, εκεί όπου εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την μέχρι τώρα παρουσία του στους μπλε, αλλά αναφέρθηκε και στην μέγαλη του επιθυμία να επιστέψει ξανά στην Ίντερ με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ιταλίας πραγματοποιόντας μια εξαιρετική χρονιά.

Όλα αυτά φυσικά δεν άρεσαν στον τεχνικό της Τσέλσι Τόμας Τούχελ ο οποίος δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Λουκάκου, και προχώρησε στην αντεπίθεση. Ωστόσο ο Γερμανός φαίνεται πως δεν μένει μόνο εκεί, και προχωρά σε σιωπηρή τιμωρία μιας και όπως αναφέρουν τα αγγλίκα δημοσιεύματα, αναμένεται να αφήσει εκτός αποστολής τον 28χρονο από το σημερινό ντέρμπι με την Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα.

Οι «μπλε» μπορεί να έχουν μείνει στο -11 από την κορυφή, αλλά δείχνουν πως δεν έχουν ανοχή σε τέτοιες περιστατικά όπως αυτό με τον Λουκάκου που έκανε την ομάδα άνω – κάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ